valbohockey

Möt tigertämjaren Simon Broström

Kategori: Allmänt

Näste man ut är tigertämjaren Simon Broström som blev Valbos andra nyförvärv. Simon är en stor center (192 cm och 98kg) som förra året spelade i Hedemora och innan det i Avesta. Simon har nu alltså letat sig ur de djupa dalaskogarna för att komma till vackra Gävle och dess högskola.
 
 
Hej Simon, skulle du kunna beskriva dig själv som hockeyspelare? Styrkor respektive svagheter?

Hallå där, jag är en relativt stor center som jobbar hårt i båda ändarna av rinken. Tuff fråga, men mina styrkor är väl fysiken och spelsinnet, största svagheten har varit att jag skjuter för lite.För ett år sedan spelade du i Hedemora, när du sedan bestämde dig för att flytta föll lotten på Valbo, vad gjorde att du valde Valbo?

Det var kombinationen hockey och utbildning som lockade, sen att ha Tommy som tränare kändes också väldigt spännande.Vad är ditt första intryck av Valbo?

Att det är ett helskönt gäng som ger allt ute på isen.Du gör iår din första säsong med Valbo, vad är dina ambitioner med säsongen?

Jag hoppas kunna ta några steg framåt som spelare och kunna hjälpa laget till många vinster.Vad är det största du upplevt som hockeyspelare?

Det var nog när vi skrällde oss fram till en serieseger med Avesta BK 08/09 och tog oss till kvalserien.Vad är det största du upplevt som "privat person"?

Det är utan tvekan fotbolls-EM i Ukraina den här sommaren. Även om Sverige inte presterade på topp så är det en upplevelse jag aldrig glömmer.Vem är den bästa hockeyspelaren du lirat med/mot?

Som medspelare säger jag nog Stefan Lundkvist, han gjorde mål på allt.Om du fick ge ett sista tips till våra hockeyintresserade läsare, vad skulle det då vara?

Ta med folket till hallen i vinter!


Fakta
Namn: Simon broström
Smeknamn: Bros
Ålder: 22
Yrke: Studerande
Favoritlag: ArsenalFem snabba:
Vin[]- Öl[x]
Hockey [x]-Fotboll[x]
Forsberg[x]- Sundin[]
Sommar[x]- Vinter[]
Utekväll[x]- Hemmakväll[]
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: