valbohockey

Fall framåt.

Kategori: Allmänt

Ikväll var det ett fall framåt trots förlust med 3-4. Hudik började bäst, fart på rören samt många avslut med trafik framför kassen. Vi håller ändå upp spelet bra om man jämför med tidigare matcher. Hudik går till pausvila med 0-1 efter en fin inbrytning av Magnus Nilsson där Jonas Lindström slår in returen.

Efter tre minuter i andra ökar Hudik sin ledning till 0-2 ett tungt mål när vi ändå hade öppnat andra perioden bra. Vi fortsatte hålla upp spelet efter 0-2 målet och utdelningen kom äntligen efter ett fint PP mål av Fredrik Augustsson. Hudik lyckades tyvärr göra 1-3 innan andra perioden var över.

Tidigt i tredje gjorde även Hudik 1-4. Markus Palmberg i Hudik kommer en mot tre men lyckas ändå göra mål, bedrövligt. Vi fortsätter ändå gnugga på och lyckas både reducera till 2-4 och 3-4 genom Oliver Lindholm. På slutet dansar även pucken några gånger på deras mållinje men turen är inte med oss.

Vi tar med oss den här matchen för den genomförde bra och forsätter mot Surahammar på onsdag.