valbohockey

Serieledare !!!

Kategori: Allmänt

Serieledarna Falun kom på onsdagskvällen ner till NickBack för att spela en tidig seriefinal.

Vi började matchen bra och höll oss till dom linjer i spelet som vi gått igenom före matchen. Vi skapade många fina kombinationer i spelet samt många kvalificerade målchanser lägg där till att Sahlin var prickfri i kassen. Falun skapade sina chanser när vårat lag blev långt samt att dom flera ggr valde att dra ut en spelare högt upp på våran deffensiva blå. Vi gick till pausvila med en ledning på 3-1. Målskyttar "Lill" Häsen #11, Holst #20 samt Axman #23.

Skott 8-6

I andra perioden försvann mycket av linjerna i spelet men samtliga gnuggade på och var beredd på att ta det hårda jobbet i 20 min. Falun skapade mest men chanserna kändes aldrig riktigt farliga. Vi jobbade hårt i egen zon, hela tiden i skottlinjen samt ett fantastiskt spel av Sahlin längst bak.

0-0 Skott 4-12

I tredje skapade Falun tryck i början. En hel del fina målchanser men ett fortsatt fantastisk insats av Sahlin i kassen. När Mictch stänker in sitt första mål för säsongen och ökar ledningen till 4-1 känns det som luften går ur matchen. Falun skapar inget farligt efter det utan Vasse avgör efter en riktigt snygg soloprestation !!!

Skott 3-11 Slutresultat 5-1