valbohockey

En poäng i Hedemora !

Kategori: Allmänt

På söndagskvällen lämnade vi Hedemora med en poäng efter ännu en förlust på straffar.

Före matchen pratade vi om ödmjukhet och rätt inställning till det hårda jobbet. När första perioden drog igång fanns inget av det i spelet. Det kändes som vi spelade lång under vår kapacitet och ändå var vi det bättre laget.Perioden slutade 0-0
Skott 8-11

I andra fortsatte det dåliga spelet med dåliga pass, felbeslut samt många raka ben. Hedemora tog ledningen på ett av våra många felbeslut men sett över hela perioden var vi det bättre laget.
Skott 8-13

Tredje fortsatte som dom två största vi hade övertaget trots dåligt spel. Tio minuter in i tredje fick vi chansen att spela 5-3 och då kom äntligen utdelningen. 1-1 av Isac Penttilä. Efter målet var Hedemora det bättre laget och var närmast seger under ordinarie tid men fenomenalt målvaktsspel av Naenfeldt räddade en poäng åt oss.
Skott
14-13

I förlängningen och straffläggningen fortsatte Naenfeldt att storspela men oförmågan att få inpucken framåt gjorde att vi lämnade Hedemora med endast en pinne.

Ikväll går alla *** ** * till Adam Naenfeldt. Övriga kan mycket bättre !!!