valbohockey

Veckans ranking!

Kategori: Allmänt

Ett välkänt fenomen när det kommer till ishockey är dess uppvärming i form av tvånudd. För er som inte vet vad tvånudd är så ska jag förklara regler och hur det går till. Man står i en ring med en fotboll, ju fler spelare desto bättre. Sen slänger man bollen mot någon med en studs mellan och där är spelet igång, då har man TVÅ nudd på sig att få bollen vidare till nästa person, den som får tre nudd eller gör så att bollen går i marken är därmed ute. Sen fortsätter man så tills dess att det är två kvar och den som vinner mellan dem två står som vinnare!

I A-laget vet jag att detta är en väldigt populär uppvärmning då det ofta är runt 10-14 pers ute och värmer på detta sättet. Det är väldigt bra då man töjer ut ljumskar och dyligt samtidigt som man rör på sig och blir varm.

Jag tänkte i och med detta göra en liten ranking vad gäller hur bra spelarna i A-laget är när det kommer till tvånudd, samt en liten motivering varför: Årets andra Ranking!

1:a plats
Tommie Jonsson, har helt klart en fin känsla, vinner mycket men gör det ofta på ett smutsigt sätt(spelar fult), det har varit några riktigt legendariska bollar mellan Adam, Tommie och Jerker.
På väg att tappa första platsen om han inte höjer sig lite denna vecka! 

2:a plats
Adam Naenfeldt, komplett tvånudds lirare? många påstår det då han har alla de egenskaper som krävs för att vara en bra tvånudds lirare, fin touch, snabba fötter och bra spelsinne är ingredienser som gör Adam livsfarlig i ringen. Väldigt stark vecka, tidsfråga innan han har första platsen. 

3:e plats
Jerker Permats, likt Adam har han de egenskaper som krävs, möjligt att han har ännu bättre känsla än honom men är tillviss del lite ojämn ibland, en humör spelare som Adam lätt får ut balans, men när han håller huvudet kallt kanske den bästa! Hade en något svag vecka men tredje platsen känns ohotad.

4:e plats
Filip Nordin, Travgurun, nästan lika bra i ringen som han är på hästar! Har dock en tendens att vara överambitiös, men ibland är han fantastisk. Högst potential? Troligen, den dag han får spelet att stämma blir han livsfarlig.

5:e plats
Niclas Augustsson hade en väldigt svag vecka och tappar då en position på rankingen. Var rent av dålig idag igen och har nu mycket att leva upp till om han vill vara kvar på rankingen. Vi vet att han har spelet i sig vad är det som inte stämmer?

6:e plats
Svårt att välja ut en 6a veckan som var då det var många som var på gränsen, Thyr tappar sin plats pga ojämnt spel. Börjar få smeknamn som smutsigaste av dem alla. Men skulle hur som helst vilja välja ut Adam Ström som 6a denna vecka, har visat sig stabil går oftast som top 6. Det är nog hans högsta potential dock. Får nog otroligt svårt att slå sig in högra på listan nu när Anton är tillbaka.

Det var top 6 i laget.

Bubblare:
Anton Henriksson, Man måste nämna Anton nu när han är tillbaka från operation! Är en av de bättre, spännande att se om han kommer tillbaka i bra form nog för att hota the BIG FOUR.

Veckans händelse: Martin Thorsson vann sin första omgång i två nudd, STORT och ska helt klart uppmärksammas! Även om the BIG Three vinner 5-6 st per dag ska även de små uppmärksammas!

Veckans Såg: Johan Lif, sällan har man sett en sån otroligt dålig känsla i ringen! Sprider bollar som en vattenspridare och har svårt att hålla sig i ringen! Om han inte skärper sig är han inte långt ifrån att vara en av de sämsta genom tiderna!Kommentarer


Kommentera inlägget här: