valbohockey

Lördagens V75 tips!

Kategori: Allmänt

Detta är något vi hoppas kunna göra till en liten tradition, Valbo har en i laget som får ses som något av en expert när det kommer till Trav, han äger en egen häst och har spelat in åtskilliga tusen kr åt oss i laget (fråga Åkerblom) och vi täntke därför dela med oss av hans kunskap!

Lördagens omgång av V75 innehåller väldigt hög sportslig klass och är även väldigt intressant spelmässigt.  Förra veckan blev det 6 rätt, den gången körde vi 3 spikar tyvärr sprack vi på Maxwell Mayday som blev slagen av en för dagen otrolig stark Nick Nock. 
Till Lördagens omgång kommer vi med gott hopp där vi tror oss ha hittat en riktig bank i nr1 Timetosaygoodbye (avd 3), start till mål!

Avd 1:

2 Kadett C.D.

Får bli omgångens första spik, han möter väldigt starka hästar men det känns som att han är huvudet högre än sina konkurrenter. Robert Bergh brukar vara extremt skicklig på att få sina hästar i form inför storlopp som detta och man har sett barfota balansen har fått honom att ta ett steg till i utvecklingen. 

Outsiders:

1 Seabiscuit

Finsk derby vinnare med skyhög kapacitet, kommer att bli första helstängt  och även ev. barfota runt om för första gången! Smäller bara till?

4 Orfeus Brodde

Extremt bra i försöken, kan blixtra till med rätt lopp.

Avd 2:

1 Nettan Palema

Är nog bästa hästen i fältet men vi väljer ändå att gardera. Vi är inte helt inne på att hon går till ledningen och kommer därmed troligtvis sitta fast, från det läget måste hon ha lite tur för att vinna trotts sin kapacitet.

2 Aisle Stand

Tror vi kommer sitta i ledningen och då är hon mycket intressant. Detta är en häst som även han har skyhög kapacitet och var även väldigt bra i kvalet från bricka 12, nu har hon bricka 2 vilket är en klar fördel gentemot sist.

3 Canaka B.F.

Är även hon en väldigt bra häst, kommer troligtvis gå barfota runt om. Tränaren och kusken Veijo Heiskanen säger att hon blir 20 m bättre barfota så även hon streckas!

8 Jitanes

Här har vi en rolig outsider därför att det kan bli körning i loppet och det kan gynna den spurtsnabbe Jitanes! Såg riktigt fin ut i försöken och fick kryssa sig mellan hästarna på upploppet senast och slutade ändå 4a där Nettan Palema vann, men med fritt fram på upploppet känns det som hon hade varit mycket längre fram. Står just nu i endast 5 %.

Avd 3:

1 Timetosaygoodbye

Har sett otroligt fin ut på slutet, känns som att ingen kan ta längd på honom i starten. Med 1640 och sitter i ledning i tidigt skede känns det inte som han ska kunna förlora, känns så klar man kan bli!

Outsider:  Troligtvis ingen

 

Avd 4:

4 Vincennes

Kommer vara våran tredje och sista spik för omgången, hon kommer sitta i ledningen i ett tidigt skede i loppet . Har även hört i ryktes vägen att Tränaren Sören Lennartsson har kört ett riktigt Demon jobb med henne och ser man på senaste prestationerna känns den väldigt säker.

Outsider:

3 Mermaid Ås

Otroligt spurtstark, kommer fälla många över upploppet.

Avd 5:

2 Kristin Broline

Kommer sitta i ledningen känns som ett givet bud, bör streckas tidigt!

5 Outlaw Merci

En stridsvagn känns som det möter enklare motstånd än den är vad vid.

8 Wallace Boko

Robert Bergh har höga tankar om denna häst och kan vara en roliga outsider, nog inte riktigt klar i utvecklingen men kanske bra nog för att vinna loppet?

11 Quicksilver

En bra häst om han står på benen känns given i denna omgivning.

13 Elliot Hall

 Absolut den bästa hästen i denna avd. Skulle nog kunna platsa i gulddivisionen om han inte var så dum i huvudet. Svårt för att stå på benen men gör han det är han en given vinnare. Men känns given att gardera, går inte att lite på.

14 I Saw You

Spurtade sylvasst senaste och toppformen lyser om honom.  Står när detta skrivs endast i 7 %, rolig häst att ha med!

I denna avd kan det krävas MÅNGA streck.

 

Avd 6:

1 Mr Vida

Kommer sitta i ledningen i ett tidigt skede, släpper den troligtvis till Angelo eller M.T. Golden Boy. Med en smygresa bakom någon av dessa två herrar och om det blir lite körning kan han få det perfekta loppet!

2 Angelo

Väldigt fin häst där det känns som polletten äntligen har ramlat ner då han länge suttit på väldigt fin kapacitet, då han galopperat en hel del.

4 M.T. Golden Boy

En skön travare som var lite sämre i kvalet men kommer säkert vara bättre i finalen och känns given i kupongen.

9 Perfectly Enough

Länge varit snack om att detta ska vara kungen i kullen och det går inte att lämna honom utanför. Bakspår kan eventuellt vara en liten fördel för honom.

Avd 7:

1 Caddie Comet

Kommer sitta i ledningen och det känns som att det är Kolgjini som kommer avgöra vilken det är som vinner detta för att kommer han satsa med Ridgehead Cahore och om Jorma svarar med Caddie Comet så får man nog bära hästarna över upploppet (brukar kunna bli så när Kolgjini är lite gassugen). Men gör han inte det så känns det som Caddie Comet kommer rinna undan från spets.

9 Classic Son

Spurt kanon som börjar närma sig toppform och känns given på kupongen om det blir ett över Paceat lopp som vi tror att det kan bli!

 

 

 

 

Systemet:

192 Rader/ 96 kr

2. Kadett C.D.

1-2-3-8

1. Timetosaygoodbye

4. Vincennes

2-5-8-11-13-14

1-2-4-9

1-9
Gävles stolthet Quicksilver

Kommentarer


Kommentera inlägget här: