valbohockey

Lördagens V75 tips!

Kategori: Allmänt

Solvalla bjuder upp på till dans på lördag med V75-finaler som dessutom kryddas med jackpot! 50 miljoner till en ensam vinnare.
Förra veckan blev inte riktigt som vi hade förväntas oss men vi tar nya tag!
Omgången ser i ett sportsligt perspektiv mycket bra ut även spelmässigt känns de som de kan bli en hel del pengar.
Maharajah har förlorat två gånger i rad nu som stor favorit och det är lite upp till bevis på lördag. Vi garderar Maharajah och utnämner 
Joker Stursk som omgångens bästa spik.

Avd. 1

9. Maxwell Mayday
Vi går ut hårt och chans spikar i första avdelningen. Möter stenhårt motstånd men det känns som att de kommer bli bra tryck i det här loppet där 2,3,4,5 och 7 är riktigt startsnabba och kommer att laddas.
Maxwell Mayday har gjort riktigt starka prestationer på slutet och med tempo på loppet så fäller han allt över upploppet! 

Avd. 2

6. Joker Stursk
Kort galopp efter 300 meter senast, forcerades till ledning i tufft tempo efter 650 meter och såg helt lysande ut hela vägen. Kommer att sitta i ledningen i ett tidigt skede, står för klassen i gänget och där värsta motståndarna har fått dåliga lägen. Stenklar!

Avd. 3

1. Iceland
Var riktigt fin vid spetssegern senast. Surrade med en kollega här som hade hört att han kanske skulle gå med bakskor på lördag vilket kan vara ett minus och 
om det blir helstängt (fördel) eller inte bestämmer alltid "Tarzan" efter värmningen.
 Känns svårt att bedömma den här hästen men han känns ändå given på kupongerna.
2. Spring Erom
Gillar verkligen den här hästen! Galopperade sist och såg lysande ut efter galopp. Med lite tempo på loppet så kan han absolut vara med till slut. 
Rolig skräll.
3. Yellow Eden
Spurtade sylvasst till vinst senast mot samma gäng! Given.
4. Maharajah
Som sagt lite upp till bevis för Maharajah nu, det är ingen toppform men med den grundkapacitet den här hästen har så kan man inte lämna den här utanför.
7. Sanity
Möter kanske lite för hårda hästar men med den toppform han har nu så måste han med. Form slår klass som man brukar säga.
9. Torvald Palema 
Han är värd en seger nu och som vi ser loppet så om Iceland tar ledningen från innerspår och om Torvald kan hålla ryggen på Iceland och med lucka in på upploppet så blir han hyper farlig.

Avd. 4

2. Glenn Palema
Svanstedt rycker skorna på honom för första gången! hästen blir bara bättre och bättre och är given denna gång.
4. Mr Pellegrino
Öppnade riktigt snabbt sist och missar knappast ledningen denna gång. Avslutade i 11-fart sista 700 senast och det är inte många i det här gänget som kan ta någonting 
sista 700 om det blir samma visa denna gång.
8. Disco A.E
3-åring som tillhör de absolut bästa i kullen. Var 3:a från dödens i Breeders Crown final senast och går ser i klass denna gång, får alltid brottas med dåliga startspår och det krävs 
lite tur att komma ner i banan.
10. General Flax
Var lite sämre senast med 3 raka segrar före det så kapacitet finns och blir över får hoppas på lite för fort där framme så kan han absolut komma in i matchen.

Avd. 5

14. Global Kitten
Här dunkar vi in våran tredje spik i omgången! Avslutade bra i Sto-SM näst senast. Öppnar snabbt och med lite flyt att han inte blir hängades i spåren så känns det som 
en riktigt het segerkandidat vi chans spikar!

Avd. 6

5. Saston
Det här är en riktigt pansarvagn och blir mångas spik på lördag (86%) vi väljer att gardera för att det känns som de finns en hel del som talar emot honom. 2140, måste vara i det kortaste laget och Örjan lär nog sätta full fart på han hela vägen om han ska hinna fram till ledaren som vi tror kommer att hålla i ett friskt tempo där framme.
8. Calvados Crane
Det här känns som ett riktigt roligt motbud till storfavoriten. Mycket bra senast i ledningen och vi tror att han flyger till spets även denna gång hoppas att han håller i ett friskt tempo
och att han håller ut hela distansen (500 meter längre denna gång) Hoppas!

Avd. 7

1. Annicka 
Kommer att få loppet från innerspåret kanske till och med försvarar innerspåret och sitter i ledningen. Given!
8. Simb Ruby
Spurt kanon som med rätt resa kan fälla många över upploppet. 7% just nu känns roligt.
9. Dileva Käll
Vann Sto-SM efter perfekt resa senast. Speedig med smygare. Känns som hon kommer få ett bra lopp med tanke på att hästarna framför henne är startsnabba.
10. Merger Blue Chip
Bra insats efter tidigt suttit i ledningen senast. Fått två lopp innanför västen nu och är en lite outsiderchans här i ett öppet Sto lopp.


Systemet:

192 rader/ 96kr

9. Maxwell Mayday
6. Joker Stursk
1-2-3-4-7-9
2-4-8-10
14. Global Kitten
5-8
1-8-9-10


Lycka Till! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: