valbohockey

Inför Valbo - Sätra/Oppala

Kategori: Allmänt

Imorgon smäller det som aldrig förut i Valbo ishall, det är en seriefinal i division värsta 2A som det handlar om och Sätra besöker Nickback arena för att försöka ta revansch för 6-0 nederlaget senast, och Valbo vill försöka återskapa den matchen och dryga ut ledningen i serien!

För Valbos del handlar det lite om att hitta tillbaka till spelet man hade senast man mötte Sätra då man gjorde 60 bra minuter. Man spelade rakt och snabbt spel över hela banan vilket gjorde att man försvarade sig väldigt bra och även lyckades anfalla minst lika bra. Kan Valbo hitta tillbaka till spelet man hade den matchen och matchen efter det mot Fagersta har Valbo en väldigt bra chans att vinna imorgon mot ett Sätra som för stunden verkar ha fin form. Tungt för Valbo är att fixstjärnan Simon Andersson ser ut att missa matchen imorgon efter en väldigt vårdslös och sen tackling av en Team Gävle spelare i förra matchen. Men en spelare gör inget lag och fullgoda ersättare kliver in i hans ställe!

Sätra har jag mindre koll på inför imorgon men bröderna Eriksson ska vara tillbaka vilket är väldigt viktigt för deras anfallsspel.

Övrigt finns inte så mycket att säga om matchen. Säker på att det kommer finnas mycket känslor inblandade i matchen och samtliga kommer komma taggade för att ta tre friska. Kommer bli en spännande drabbning.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: