valbohockey

Inför Skedvi/Säter hemma!

Kategori: Allmänt

Imorgon smäller det igen då Valbo ska försöka ta sin sjunde raka seger. Denna gång är det Skedvi/Säter som ska stå för motståndet. Skedvi ligger just nu på tredje plats med 13 inspelade poäng, de har 4 vinster 1 oavgjort(torsk efter straffar) och 1 torsk. En liten notis om Skedvi är att de slog oss 2 gånger i kvalet till ettan förra året och spelade bort oss från andra platsen i sista och avgörande matchen och gjorde så att Söderhamn tog andra platsen i stället. Om inte detta gör oss extra motiverade vet jag inte vad som gör oss extra motiverade. Skedvi tycks vara ett väldigt bra lag när det kommer till offensiven då de gjort flest mål av alla lag i serien, hela 35 st! De har dock varit desto mer frikostiga bakom vad gäller mål och släppt in 16 mål till antalet, kollar man statistiken så kan vi nog vänta oss en ganska öppen matchplan från deras sida.
Om man kollar till Skedvis trupp så är det en spelare som sticker ut lite extra och det är Jonas Lund, han har så här långt gjort !12! poäng på 5 matcher och förra säsongen gjorde han 52 poäng på 19 matcher fördelat 26 mål och 26 assist. Det ger ett snitt på smått fantastiska 2,7 poäng per match!
Även Skedvis målvakts Johan Fjärdsman har fått en bra start på säsongen då han placerat sig på en tredjeplats i målvaktsligan med en procent på 92,52.


Läget i laget:
Läget i laget hade kunnat vara lite bättre, det kanske tyngsta avbräcket är våran utomordentliga kapten Fredde som har en "upper body injury" men han är förhoppningsvis tillbaka inom en snar framtid, källor säger att han prövade på akupunktur idag och att det ska ha hjälpt hans smärtor lite. Johan Yng saknas även han med en Under body injury som även den räknas som en day to day injury. Till matchen saknas även Niklas Augustsson som under lördagen ådrog sig en skada på vad som tros vara mjälten, skadan ses just nu som day to day injury men mer fakta om det återstår. David Åkerblom saknades i senaste matchen men är tillbaka nu, hoppas formen från sätra matchen sitter i trotts några dagars sjukdom. Dennis Lundberg och Alexander Eriksson är alltjämnt på våran skadelista och kommer nog saknas ett tag till.
Spelare som ersätter har jag inte just nu men vi kan utgå från att laget kommer se ut ungefärligt som mot Fagersta.

Top 3 i interna poängligan:
Simon Andersson   10 P
Fredrik Augustsson 8 P
Jerker Permats      7 P
Linus Lindqvist       7 P

Henrik Andersson har smått otroliga 10+

Målvakts %
Adam Naenfeldt 95,68%När är nr 4 tillbaka?

När är nr 4 tillbaka?Kommentarer


Kommentera inlägget här: