valbohockey

Inför Hofors - Valbo

Kategori: Allmänt

Dags för den åttonde matchen i divison 2 Västra A och frågan på allas läppar är, kommer Valbo ta sin åttonde raka seger? Om man tittar statistiskt sätt så borde Valbo kunna ta sin åttonde raka då senaste matchen slutade 5-2 utan att Valbo behövde förta sig alltför mycket, Valbo gjorde då en väldigt bra första period för att sedan slå av på tempot.


Till dagens match har skadeläget knappast förbättrats snarare tvärtom då Kapten Augustsson fortfarande är skadad, lillebror augustsson fortfarande dras med inreblödningar efter en ful butending, Viktige Henrik och Robin Westlin missar även dem matchen vilket betyder att 3 av 6 ordinarie backar saknas. Sen fastförankrade på skadelistan har vi Dennis Lundberg, Alexander Eriksson och Johan Yng som samtiliga har olika skador som stoppar dem från spel.

Men vi har vunnit förut trots skador på viktiga spelare, mycket tack vare vårat duktiga J-20 lag, och jag är säker att de ännu en gång kliver fram och presterar väldigt bra, ett exempel är ju mot Fagersta där Junioren Albin Lindberg kliver fram och stänger matchen.

När man åker till Hofors måste man vara beredd på ett jäkla hårt jobb över 60 minuter om man vill åka därifrån med 3 poäng, gör vi det så är det vi som åker därifrån som vinnare och 3 poäng rikare.

Följ våra tappra krigare ikväll!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: