valbohockey

Ranking!

Kategori: Allmänt

Ett välkänt fenomen när det kommer till ishockey är dess uppvärming i form av tvånudd. För er som inte vet vad tvånudd är så ska jag förklara regler och hur det går till. Man står i en ring med en fotboll, ju fler spelare desto bättre. Sen slänger man bollen mot någon med en studs mellan och där är spelet igång, då har man TVÅ nudd på sig att få bollen vidare till nästa person, den som får tre nudd eller gör så att bollen går i marken är därmed ute. Sen fortsätter man så tills dess att det är två kvar och den som vinner mellan dem två står som vinnare!

I A-laget vet jag att detta är en väldigt populär uppvärmning då det ofta är runt 10-14 pers ute och värmer på detta sättet. Det är väldigt bra då man töjer ut ljumskar och dyligt samtidigt som man rör på sig och blir varm.

Jag tänkte i och med detta göra en liten ranking vad gäller hur bra spelarna i A-laget är när det kommer till tvånudd, samt en liten motivering varför: Årets andra Ranking!

1:a plats
Jerker Permats hade en vecka som var utöver det vanliga, knappt ett enda misstag gjorde att han fick ut sin fulla kapacitet på sin gudabenådade touch! Ska bli spännande att se om han kan hålla i det spelet ännu en vecka gör han det ska det väldigt mycket till om någon ska kunna ta över första platsen.

2:a plats
Adam Naenfeldt, hade även han en av sina starkare veckor på ett långt tag och hade inte Jerker spelat som han gjort hade nog Adam tagit första platsen! Har snabba fötter och bra spelsinne för sporten, jag tror det är två viktiga egenskaper till att han alltid håller till där uppe.

3:e plats
Tommie Jonsson, har efter väldigt många veckor i toppen nu tappat första platsen efter en för honom något svagare vecka. Fortfarande väldigt bra spel dock lite mer oregelbundigt än tidigare. Hittar han tillbaka tar det nog inte så lång tid innan han är tillbaka i toppen igen.

4:e plats
Filip Nordin, Travgurun, nästan lika bra i ringen som han är på hästar! Har dock en tendens att vara överambitiös, men ibland är han fantastisk. Högst potential? Troligen, den dag han får spelet att stämma blir han livsfarlig. Förra veckan var stark för Filip men räckte inte riktigt högre än en fjärde plats.

5:e plats
Anton Henricksson,hade en för honom en något svag vecka, varken bra eller dålig dock. Lägger kanske ner för mycket kraft på att psyka Thorsson? Osportslig? Ja om du frågar mig, ska bli spännande att se hur han tar denna kritik. Gör han det till något bra och utvecklas? 

6:e plats
Niclas Augustsson hade en svag vecka igen och var nära att tappa sin sjätte plats. Vi vet att han har spelet i sig, vad är det som inte stämmer? Måste upp till bevis om han ska stanna på listan!

Det var top 6 i laget.

Bubblare:
Adam Ström? Dennis Lundberg? Får fortfarande stå som bubblare! Adam visar ibland upp spel utöver det vanliga och Dennis går ofta ganska långt, men i Dennis fall känns det som att han inte har något vidare koll på vad han gör. Adam ska bli intressant att se denna vecka då han varit med några veckor nu och borde börja vänja sig vid spelet i ringen. Tar han nästa steg nu?

Veckan roligaste: Måste skicka det till hela ringen, att åka ut till träningen och veta att man innan isträningen får värma upp på detta utomordentliga sätt, med en massa vänner och lira boll. Kan inte bli bättre eller roligare för den delen heller.


Veckans Såg: Denna vecka är det inte Lif som får sågen då han höjt sitt spel tillräckligt mycket för att slippa vara här. Nej sågen denna vecka går till Anton, nämnde det tidigare men surret mot Thorsson känns inte alltid okej och därför får han veckans såg.

Kommentarer

  • Ballo säger:

    Undra om nane kan Komma sämre en 1 eller 2

    2011-12-14 | 21:26:09

Kommentera inlägget här: