valbohockey

Fall framåt.

Kategori: Allmänt

Ikväll var det ett fall framåt trots förlust med 3-4. Hudik började bäst, fart på rören samt många avslut med trafik framför kassen. Vi håller ändå upp spelet bra om man jämför med tidigare matcher. Hudik går till pausvila med 0-1 efter en fin inbrytning av Magnus Nilsson där Jonas Lindström slår in returen.

Efter tre minuter i andra ökar Hudik sin ledning till 0-2 ett tungt mål när vi ändå hade öppnat andra perioden bra. Vi fortsatte hålla upp spelet efter 0-2 målet och utdelningen kom äntligen efter ett fint PP mål av Fredrik Augustsson. Hudik lyckades tyvärr göra 1-3 innan andra perioden var över.

Tidigt i tredje gjorde även Hudik 1-4. Markus Palmberg i Hudik kommer en mot tre men lyckas ändå göra mål, bedrövligt. Vi fortsätter ändå gnugga på och lyckas både reducera till 2-4 och 3-4 genom Oliver Lindholm. På slutet dansar även pucken några gånger på deras mållinje men turen är inte med oss.

Vi tar med oss den här matchen för den genomförde bra och forsätter mot Surahammar på onsdag.

*** Simon Andersson
** Oliver Lindholm
* Robin Westlin

Serievändning

Efter några bedrövliga matcher vänder serien ikväll när Hudik kommer på besök. Vi hoppas på en nystart och att även resultaten vänder.

Vi måste hitta tillbaka till det spel vi hade i början på säsongen. Då hade vi fyra hårt jobbande femmor där alla var beredd att offra allt för poängen. Vi har material för att kunna vinna varje match men då måste alla ha rätt inställning till det hårda jobbet som krävs. Ikväll blir jag inte förvånad om vi kliver av isen med tre friska pinnar.

Nedsläpp 19.00 NB-ARENA.

"Old Cap" #7 med ikväll !!!

I kvällens hemma match mot Lindlöven gör Robin Westlin åter entre på isen. Vi ser fram emot fysiskt spel och en hel del rutin från den ärrade kaptenen.

Inga skador eller sjukdomar. Alla är tillgänglig för spel. I övrigt kan nämnas att Dennis Lundberg är utlånad till Sandviken för att komma igång efter sin operation. Gjorde tre mål igår mot Alfta. Någon vi kommer få nytta av framöver.

Nedsläpp 19.00 NickBack.

Borlänge hemma !!!

Ikväll är det dax för säsongens första möte med Borlänge.

Borlänge ligger efter oss i tabellen men avståndet mellan ledande lag och den som ligger näst sist är endast sju poäng. En jämn serie med andra ord. Är vi beredd att ta det hårda jobbet ikväll har vi stor möjlihet att ta alla tre pinnar.

Samuel Selinder är åter klar för spel ikväll och håller han samma nivå som före skadan kommer han tillföra mycket. "Lill-Häsen" är också tillbaka efter en match frånvaro pga fot problem. Energi Häsen energi !!!! Nordin är osäker på spel, problem med höften.

Nedsläpp 19.00 Nickback.

Plattmatch !!!

Vad hände ??? Frågan som man ställde sig efter matchen !!!

En bedrövlig match av oss och Tierp tog en välförtjänad seger. Efter den dåliga matchen mot Hedemora kändes det som det bara kunde bli bättre men icke.

Inga linjer i spelet, ingen vilja samt en mängd felbeslut. Hur kan så många falla ur ramen samtidigt !!!???

Detaljerna i matchanalysen behåller vi inom laget. Vi nöjer oss med att konstatera att Tierp var det bättre laget och gratulerar dom till tre poäng och ser fram emot nästa möte.

Några ljusglimtar fanns ändå i hemmalaget. Andra linan med Jonas Vasileff, Simon Broström samt Rasmus Axman kan vara nöjda med sin insats. Plus också till junioren Robin Löfman som gjorde ett bra inhopp.

*** Jonas Vasileff
** Rasmus Axman, Robin Löfman
* Simon Broström

Nästa match Borlänge hemma fre 5/10 19.00.

Derby !!!

Ikväll onsdag är det dax för årets första derbymatch mot Tierp hemma i NickBack.

Selinder (axel) och Lindholm (fot) är skadade, övriga är tillgängliga för spel.

Vi har analyserat Hedmora matchen och gjort en del förändringar i spelet som vi hoppas slår väl ut ikväll.