valbohockey

Veckans ranking!

Kategori: Allmänt

Ett välkänt fenomen när det kommer till ishockey är dess uppvärming i form av tvånudd. För er som inte vet vad tvånudd är så ska jag förklara regler och hur det går till. Man står i en ring med en fotboll, ju fler spelare desto bättre. Sen slänger man bollen mot någon med en studs mellan och där är spelet igång, då har man TVÅ nudd på sig att få bollen vidare till nästa person, den som får tre nudd eller gör så att bollen går i marken är därmed ute. Sen fortsätter man så tills dess att det är två kvar och den som vinner mellan dem två står som vinnare!

I A-laget vet jag att detta är en väldigt populär uppvärmning då det ofta är runt 10-14 pers ute och värmer på detta sättet. Det är väldigt bra då man töjer ut ljumskar och dyligt samtidigt som man rör på sig och blir varm.

Jag tänkte i och med detta göra en liten ranking vad gäller hur bra spelarna i A-laget är när det kommer till tvånudd, samt en liten motivering varför: Årets andra Ranking!

1:a plats
Tommie Jonsson, har helt klart en fin känsla, vinner mycket men gör det ofta på ett smutsigt sätt(spelar fult), det har varit några riktigt legendariska bollar mellan Adam, Tommie och Jerker.

2:a plats
Adam Naenfeldt, komplett tvånudds lirare? många påstår det då han har alla de egenskaper som krävs för att vara en bra tvånudds lirare, fin touch, snabba fötter och bra spelsinne är ingredienser som gör Adam livsfarlig i ringen. Dock något svag vecka


3:e plats
Jerker Permats, likt Adam har han de egenskaper som krävs, möjligt att han har ännu bättre känsla en honom men är tillviss del lite ojämn ibland en humör spelare som Adam lätt får ut balans, men när han håller huvudet kallt kanske den bästa!

4:e plats
Niclas Augustsson, missa förra rankingen på grund av skada, men kom in och gick från klarhet till klarhet, vilken lirare, hade han bara haft mildare temprament så hade han varit ännu farligare!

5:e plats
Filip Nordin ,är kanske den som har bäst känsla i hela laget, det som gör att han inte är etta på listan är 3 anledningar, han är inte alltid ute, han har en tendens att göra lite grejer som han inte alltid bemästrar samt att han har en tendens att spela smutsigt väldigt ofta, speciellt mot Adam (största hotet?). Tappat en placering pga för mycket strul!


6:e plats
Sebastian Thyr, tar platsen i brist på annat, senaste veckan har det varit låg kvalite ute i ringen och Thyr har bidragit till det, Man vet inte vart man har honom riktigt för han blandar känsla med skit, så frågan är ju om det är tur när känslan visar sig?

Det var top 6 i laget, övriga får ta och kämpa lite extra för att slå sig in!


Bubblare:

Svårt att hitta bubblare denna gång då förra veckan var väldigt svag, var bara 3 st som stack ut och de ligger top 3, Ska man nämna någon kan det kanske vara Johan Lif som kämpar trots riktigt kass känsla. Hoppas några fler kan resa sig tills nästa ranking!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: