valbohockey

Inför Fagersta borta!

Kategori: Allmänt

Imorgon smäller det igen då Valbo ska gästa Fagersta. Fagersta är en klubb men ambitionen att gå till kval och vi kan räkna med en tuff match från start till slutsignal. Fagersta är enligt rykten är ganska tungt lag med stora killar som gillar att spela hårt, det gäller att hålla huvudet kallt och inte dra på sig några onödiga utvisningar då kommer vi Fagersta få slita väldigt hårt om de vill ha några poäng.

Vi kommer med 5 raka vinster i bagaget och fortfarande obesegrade inom seriespelet, jag tror att vår största fiende imorgon kommer att vara oss själva. Med det menar jag att vi måste komma ner från våra rosa moln efter våran match mot Sätra som var väldigt bra! Vi måste vara beredd på ett hårt jobb, kliver vi ut på en skridsko kan det bli en väldigt tung fredags kväll.

Fagersta ligger på andra plats i serien efter 3 vinster och 2 oavgjorda. Så för oss blir det en 3:e seriefinal.

Läget i laget:
Läget i laget hade kunnat vara lite bättre, det kanske tyngsta avbräcket är våran utomordentliga kapten Fredde som har en "upper body injury", en skada som får ses som en day to day injury. Utöver honom saknar vi Robin Westlin som saknas pga tentamen. Johan Yng saknar även han med en Under body injury som även den räknas som en day to day injury. David Åkerblom som har fin form i senaste matchen saknas pga sjukdom. Dennis Lundberg och Alexander Eriksson är alltjämnt på våran skadelista och kommer nog saknas ett tag till.
Istället för dessa herrar kommer 4 Juniorer att åka med till matchen, dessa är Viktor Lindman som gjorde 3 assist förra matchen, Joakim Axman, Albin Lindberg samt Tim Grönlund. De är alla riktigt bra hockeyspelare och kommer att fylla tomrummen alldeles utmärkt. Förhoppninsvis kommer en intervju att komma ut med minst en av de 4 juniorerna.


Top 3 i interna poängligan:
Simon Andersson   9 P
Fredrik Augustsson 8 P
Jerker Permats      7 P
Linus Lindqvist       7 P


Henrik Andersson har smått otroliga 10+


Målvakts %
Adam Naenfeldt 94,54%


Kommentarer

  • Glaas säger:

    Oj många skador och sjukdomar. Inte direkt orolig. Ansvaret ligger hos 20 Andersson, 9 Andersson och 18 Lindquist samt en burväktare med nr 25. Fortsätter även 2 Permats att visa mjuka handleder och leverera åker nog laget med tre nya friska poäng från Dalarna sent på fredagskvällen. Lycka Till...../ Glaas U16

    2011-11-04 | 02:18:56

Kommentera inlägget här: