valbohockey

Inför Valbo - Alfta

Kategori: Allmänt

Imorgon är det sista matchen innan exakt hälften av matcherna i serien är spelade, Valbo kommer oavsett resultatet vara serieledare men kommer givetvis gå för tre poäng och dryga under ledningen ännu mer. Sett till lagen är Valbo det klart bästa laget och kommer samtliga spelare med rätt inställning kan Alfta få sig en hockeylektion de sent ska glömma. Men det är väldigt viktigt att laget kommer med rätt inställning för Valbo har under försäsongen mött Alfta vid två tillfällen och med rätt inställning blev det 7-1 och med fel inställning 3-3 så det är inte på någotvis avgjort på förhand, tror man det blir det en jobbig Tisdagkväll.

Valbo har en okej form, man visar vid matcher mot hårdare motstånd som Sätra att man verkligen kan spela hockey, men när man möter lite mindre bra motstånd har man haft svårare att vinna, och det känns som det är en inställningsfråga. Ska bli roligt att se om laget kan komma taggade till tusen imorgon och bjuda publiken på en riktigt hockeyshow, vilket man inte fick se i Läkerolen ikväll.

Ska man nämna några aspekter i spelet imorgon som känns viktiga är det ödmjukheten med pucken, det ska göras rejält och inge "dutt". Även viktigt att man utnyttjar det man kanske är bäst på i serien, att åka mycket skridskor och trötta ut sina motståndare. Jag tror inte att det är en slump att våra bästa perioder oftast sker i sista akten av matchen!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: